Pizza'n Climbing

Open Gym heeft de zomer van 2019 vastgegrepen met beide handen. Matthias pootte zijn mobiele pizzaoven neer, om na, tijdens of voor het klimmen pizza’s in te bakken. En als voer ter bezinning, nodigden we elke avond een spreker uit rond een thema dat volgens ons bijdraagt tot een gezonde, samenhorige en duurzame levensstijl.

Beste lezer,

Aan wie tijdens de zomer geneigd is om thuis te blijven, kunnen we maar één ding zeggen: groot gelijk! Leuven heeft tal van moois te bieden. Ons Meerdael bos, onze pitoreske architectuur, het gros aan festiviteiten, en Open Gym! Tijdens de zomer bleef het gratis lesaanbod doorgaan. En dat is niet het enige. We pakten uit met onze eerste reeks Pizza'n Climbings.

De reeks heeft een nobel doel: ons goed voelen. Connecten met Open Gym, met de Leuvenaar en met thema's die respect hebben voor Moeder Natuur. Tijdens de act Pizza'n Climbings pootte Matthias zijn mobiele pizzaoven neer, om na, tijdens of voor het klimmen pizza’s in te bakken. En als voer ter bezinning, nodigen we elke avond een spreker uit om ons te laten inspireren rond thema's die volgens ons bijdragen tot een gezonde, samenhorige en duurzame levensstijl. De sprekers gingen met ons in interactie en kwamen zo vaak tot de essentie!

We deden sessies over Body Hacking, een veganistisch sportdieet, circulariteit, Tine Hens kwam spreken over het Klein verzet, Michelle Hendrickx over de Korte Keten, we hoorden Gil over voedselverspilling en Axel besprak samen met de groep hoe we ons dagdagelijks leven zelf circulair kunnen invullen. Ook dit jaar willen we Pizza'n Climbings organiseren. Voel je je aangesproken om zelf een thema te brengen, mee te helpen bij de organisatie er van, of wil je ze gewoon zelf meemaken? Contacteer ons, volg onze sociale media en kijk geregeld eens naar onze Open Agenda.

Warme groet,
Gil