Pizza'n Climbing

Open Gym zomert. Matthias poot zijn mobiele pizzaoven neer, om na, tijdens of voor het klimmen pizza’s in te bakken. En als voer ter bezinning, nodigen we elke avond een spreker uit rond een thema dat volgens ons bijdraagt tot een gezonde, samenhorige en duurzame levensstijl.

Beste lezer,

Open Gym zomert.

Aan wie thuisblijft, kunnen we daarbij alvast één ding zeggen: groot gelijk! Leuven heeft tal van moois te bieden. Ons Meerdael bos, onze pitoreske architectuur, het gros aan festiviteiten, en Open Gym! Tijdens de zomer blijft het gratis lesaanbod doorgaan. En dat is niet het enige. Deze zomer pakken we uit met de reeks Pizza'n Climbing.

De reeks heeft een nobel doel: ons goed voelen. Connecten met Open Gym, met de Leuvenaar en met thema's die respect hebben voor Moeder Natuur. Kom dus zeker eens een van de 8 pizza'n climbing evenementen meemaken, die om de 2 zaterdagen op Open Gym plaatsvinden. Matthias poot dan alvastzijn mobiele pizzaoven neer, om na, tijdens of voor het klimmen pizza’s in te bakken. En als voer ter bezinning, nodigen we elke avond een spreker uit om ons te laten inspireren rond thema's die volgens ons bijdragen tot een gezonde, samenhorige en duurzame levensstijl. De spreker zal geen saaie monoloog voeren. Wie wil, kan mee in discussie gaan, om snel te komen tot jouw essentie.

Meer info over de inhoud van de thema's vind je in de omschrijving van de evenementen op de Open Agenda, of op de evenementen op facebook. Zet je op aanwezig als je komt, zo hebben we een idee van hoeveel ingrediënten we voor de pizza's voorzien.

Sportieve groet,
Gil